Balletskolens undervisere

Maiko Andersen


Maiko har danset klassisk ballet siden 2002. Hun har modtaget undervisning på Therese Bøvings Balletskole under Therese Bøving og Caroline Praetorius og Hellerup Klassiske Balletskole under Sanne Stahnke. Maiko har siden 2010 assisteret Therese Bøving i undervisningen på balletskolen og har siden 2014 selvstændigt varetaget balletundervisningen på flere af balletskolens hold. Maiko overtog i 2020 ejerskabet af Therese Bøvings Balletskole og varetager i dag størstedelen af undervisningen på balletskolen. Maiko bestræber sig på at skabe et pædagogisk læringsrum, hvor den enkelte elev får plads til at udvikle sit eget potentiale og samtidig nyde fællesskabet, der opstår, når man danser med andre.  

Ann Kolvig


Efter en professionel karriere som balletdanser på Det Kongelige Teater, har Ann som underviser og balletpædagog beskæftiget sig med undervisning af børn og unge i klassisk ballet i over 30 år. Udover at undervise her på balletskolen, underviser Ann fortsat elever på Det Kongelige Teaters Balletskole. Hun har stor erfaring med koreografi og instruktion og arbejder med det i sit daglige virke. Ann har taget en diplomuddannelse i pædagogik og går meget op i sund dialog og god kontakt med sine elever. Ann nyder den positive og glade stemning hun mødes med fra forældre og elever, når hun underviser på balletskolen.

Viktoria Egebak Winge


Viktoria har danset klassisk ballet siden 2010. Hun har modtaget undervisning på Therese Bøvings Balletskole under Therese Bøving og Caroline Praetorius. Hun har deltaget i optrædener i både i ind- og udlandet og været tilknyttet balletskolens Junior Company. Viktoria har siden 2014 undervist på balletskolen. Viktoria underviser i dag børn i alle aldre på balletskolen og har en kærlig og tryg tilgang til balletundervisningen. Viktoria medvirker desuden som instruktør ved balletskolens optrædener, og hun arrangerer løbende workshops for balletskolen.

Louise Midtgaard


Louise arbejder ud fra devisen, om at klassisk ballet er hårdt arbejde, men at det også skal være sjovt at danse. Hun har selv danset ballet siden 1996 på Christianshavns Balletskole og har ydermere en kandidateksamen i dansepædagogik fra Stockholms Konstnärliga Högskola. Med et speciale i klassisk ballet har Louise en klar ambition om at hjælpe sine elever med at udvikle deres potentiale indenfor dansen. I undervisningen har hun fokus på at skabe et godt grundlag for dansen med plads til udfoldelse af musikalitet, udtryk og stærk teknik.